DSC_0739.jpg

Overzicht Workshops

 

Ondernemen
Doe je Zo

Een workshop waarbij kinderen leren ondernemen. Ondernemen is in onze ogen het ontdekken van wat je echt leuk vindt om te doen en hier je werk van weten te maken. Hoe doe je dit en waar let je op? Deze workshop is voor kinderen van de basisschool van groep 6 t/m 8.

Zelfvertrouwen door te kickboksen

In onze ogen is zelfvertrouwen de belangrijkste waarde voor de toekomst van een kind. Met zelfvertrouwen kan een kind kiezen voor de toekomst die hij of zij wil. Met deze workshop waarin we veel gebruikmaken van de sport Kickboksen, geven we de kinderen een boost van zelfvertrouwen. Hier zullen zij hun hele leven baat bij hebben. Deze workshop is voor kinderen van de basisschool van groep 6 t/m 8.

Ondernemen Doe je Zo

In deze workshop gaan we focussen op het ontwikkelen van de aspecten die je volgens ons nodig hebt om een succesvolle ondernemer en mens te zijn. En dat is één van je passies weten. En hoe deze passie te vertalen naar een bedrijfsvorm. En hoe ga je jouw product of dienst zo vormgeven dat jij het kan verkopen en jij van waarde bent voor je klanten. Dit gaan we uiteraard geheel spelenderwijs doen en op niveau van de groep. Deze verschillende aspecten kunnen we behandelen in 1 t/m 4 dagdelen. Hoe meer dagen, hoe meer waarde voor de kinderen natuurlijk. Vraag onderaan de pagina een offerte aan.

DSC_0148.JPEG

Zelfvertrouwen door te kickboksen

Zelfvertrouwen is super belangrijk en helemaal voor een kind. Wij geloven dat wanneer een kind veel zelfvertrouwen heeft hij of zij dit kan gebruiken in iedere situatie. Dus in staat is altijd keuzes te maken die het beste voor hem of haar zijn. Deze workshop zorgt voor dit toenemende zelfvertrouwen. We gaan veel kickboksen en kravmaga beoefenen. Ook zullen we verschillende casussen gaan behandelen waarbij een kind voor zichzelf op moet komen. Dit gaan we spelenderwijs doen. Maar ook serieus wanneer dit nodig is. Deze workshop duurt twee dagdelen.

IMG_4538.HEIC
 

Hebt u een vraag of wilt u een offerte?

Wij reageren binnen 24 uur!

Bedankt voor de inzending!