The Ability Kids Vakantie Activiteiten

Beleef de leukste vakantieweek ooit!

Samen met je leeftijdsgenoten maak je er een week van om nooit te vergeten. De vakantieweken zijn tijdens de schoolvakanties van regio Noord. Zie hieronder de flyer voor de eerstvolgende vakantieweek en meld je aan!

 

Hoe werkt het?

Aanmelden

Meld uw kind aan voor de gewenste dagen. Je kan namelijk kiezen voor een hele week of een paar dagen. Onderaan deze pagina vindt u het aanmeldformulier.

Ontvang een mail van ons

In deze mail sturen wij aanvullende informatie om helemaal voorbereid te zijn op de vakantieweek. In dezelfde mail sturen wij ook de factuur. De kosten zijn € 75,- per losse dag. Een hele week kost € 295,-

Breng uw kind(eren)

Het is tijd voor een geweldige dag en week. Om 09:00 uur starten we en om 16:30 uur haalt u uw kind(eren) weer op. Op het Hygiëaplein 47, Amsterdam.

 

Het kerstvakantie programma!

Meld je snel aan! Een beperkt aantal plekken is beschikbaar.

Week 1: 27 t/m 31 december
week 2: 3 t/m 7 Januari

DSC_0817_edited.jpg

Het thema deze vakantie is samen bewegen.

Een mooi thema om te vertalen naar de activiteiten. Want samen bewegen is veel leuker dan alleen. Verwacht veel teamwork!

DSC_0746.jpg

Sporten

Atletiek

Vechtsporten

Balsporten

Behendigheidssporten

Gymnastiek

En nog veel meer!

Creatief

Toneelspelen

Hutten bouwen

Speurtochten

Knutselen

Het grote ruil spel

En nog veel meer!

IMG_5123.heic

Elke vakantie is anders!

Wij geven onszelf als team een grote leuke uitdaging en dat is elke vakantie weer een geheel nieuw programma neerzetten voor de kinderen.

IMG_5355.heic
 

Veelgestelde vragen

Moet mijn dochter of zoon een lunch meenemen?

Ja, graag een gezonde lunch. Wij verzorgen wel voor alle kinderen flesjes water, verschillende soorten fruit en een lekkere snack.

Wat zijn de kosten?

Voor een hele week van maandag t/m vrijdag betaalt u per kind €295. Voor losse dagen per kind per dag €75.

Welke spullen moet mijn zoon of dochter meenemen?

Graag sportkleding meenemen met binnenschoenen, een set kleding die vies mag worden, een goed humeur en een glimlach!

Welke sporten kan mijn kind verwachten?

We proberen de kinderen zoveel mogelijk sporten te laten ervaren. Zie de sportlijst hierboven in het programma. Onze begeleiders zijn opgeleide sporttrainers dus opties genoeg!

Wat is het programma?

Wij bedenken elke vakantie een geheel nieuw programma voor de kinderen. We werken met thema's. Zie hierboven het thema en de basis van ons programma. Verwacht altijd wat nieuws! Wij willen namelijk dat kinderen die al eerder zijn geweest ook een geheel nieuwe ervaring krijgen.

Ik wil mijn kind weer afmelden, kan dit?

Wij snappen dat er soms een situatie kan ontstaan dat een kind echt niet meer kan deelnemen. Wij kijken dan altijd per situatie wat er aan de hand is. Is er echt sprake van onvoorziene omstandigheden nog voordat de week gestart is? Dan storten wij het volledige bedrag terug. Moet uw kind tijdens de week onverwacht stoppen, dan berekenen we de deelgenomen dag(en).

 

Hoe delen jullie de groepen in?

Wij maken twee groepen gebaseerd op leeftijd: 4 t/m 6 jaar en 7 t/m 12 jaar. Zien wij bijvoorbeeld dat een kind beter bij de oudste groep past dan kunnen we daarop inspelen, in overleg met de ouder(s). Zo kan ieder kind op eigen niveau bezig zijn. Als uw kind graag met een vriendje of vriendinnetje in de groep wil, kunnen we hier rekening mee houden.

Wat is de locatie en wat zijn de tijden?

De locatie is Hygiëaplein 47, Amsterdam.
We starten om 09:00, om 16:30 kunt u uw kinderen weer ophalen.

Kan er rekening gehouden worden met bijzonderheden van mijn kind?

Uiteraard houden we graag rekening met ieders bijzonderheden. Laat het ons even weten bij de aanmelding en we kijken wat mogelijk is!

Hoeveel kinderen zijn er per dag?

Om de kwaliteit hoog te houden van de verschillende activiteiten, hebben wij ruimte voor maximaal 16 kinderen per dag per leeftijdsgroep. Uit ervaring blijkt dat dit ervoor zorgt dat alle kinderen worden opgenomen in de groep. Dit vinden wij super belangrijk.

Op welk nummer kan ik jullie bereiken tijdens de vakantie?

Alle ouders kunnen een bericht sturen of bellen naar 06-82350260. Dit is het nummer van Jesper Janssen

Kan ik mijn kind nog opgeven tijdens de vakantie?

U kunt dit altijd proberen. Alleen als u zeker wilt zijn van een plekje voor uw kind dan raden wij aan om uw kind zo snel als mogelijk aan te melden.

 
The Ability Kids

Aanmeld Formulier

We bevestigen zo snel als mogelijk je aanmelding

Bedankt voor de inzending!