The Ability Kids Vakantie Activiteiten

Beleef de leukste vakantieweek ooit!

Samen met je leeftijdsgenoten maak je er een week van om nooit te vergeten. De vakantie weken zijn tijdens de schoolvakanties van regio Noord. Zie hieronder de flyer voor de eerstvolgende vakantieweek en meld je aan!

 
0001-3.jpg

Een Te Gekke Vakantie Week!!

Meld je snel aan!
Of stel een vraag onderaan de pagina en ontvang meer informatie.

Wij van The Ability Kids geloven dat het wel tijd is voor een geweldige vakantie voor de kinderen helemaal in deze tijd van corona. Wij gaan er dan ook alles aan doen om van deze vakantieweken top weken te maken! Een week met veel plezier, nieuwe vrienden en gewoon kind zijn!

 

Veelgestelde vragen

Zie hierboven ook de informatie flyer voor meer info over de vakantie week.

Moet mijn dochter of zoon een lunch meenemen?

Ja, graag een gezonde lunch. Wij verzorgen wel voor alle kinderen flesjes water, verschillende soorten fruit en een lekkere snack.

Wat zijn de kosten?

Voor een hele week van maandag t/m vrijdag betaal je per kind €295,- incl 21%btw. Voor de losse dagen per kind betaal je €75,- incl 21% btw.

Welke spullen moet mijn zoon of dochter meenemen?

Graag sportkleding meenemen met binnen schoenen, een set kleding die vies mag worden, een goed humeur en een glimlach!

Welke sporten kan mijn kind verwachten?

We proberen de kinderen zoveel mogelijk sporten te laten ervaren. Van tennis tot aan honkbal of misschien wel een potje trefbal. Onze begeleiders zijn opgeleide sport trainers dus sport opties genoeg!

 

Hoe delen jullie de groepen in?

Wij maken altijd één groep van alle kinderen. Alleen bij een aantal activiteiten maken wij groepen gebaseerd op leeftijd zo dat iedereen op zijn eigen niveau kan bezig zijn. Als je samen met een vriendje of vriendinnetje bent dan kunnen jullie natuurlijk samen in een groep.

Wat is de locatie en wat zijn de tijden?

De locatie is Hygiëaplein 47, Amsterdam.
We starten om 09:00, om 16:30 kunt u uw kinderen weer ophalen.

Kan er rekening gehouden worden met bijzonderheden van mijn kind?

Uiteraard houden we graag rekening met iedereen zijn bijzonderheden. Laat het ons even weten bij het aanmelden en we kijken wat we kunnen doen!

Hoeveel kinderen zijn er per dag?

Om de kwaliteit hoog te houden van de verschillende activiteiten. Hebben wij ruimte voor maximaal 12 kinderen per dag. Uit ervaring blijkt dat dit ervoor zorgt dat alle kinderen worden opgenomen in de groep. Dit vinden wij super belangrijk.

 

Stel hier een vraag of meld je direct aan.

Bedankt voor de inzending!

 
The Ability Kids

Aanmeld Formulier

We bevestigen zo snel als mogelijk je aanmelding

Bedankt voor de inzending!