Over The Ability Kids

De naam zegt al veel: The Ability Kids. Het woord Ability heeft meerdere betekenissen, voor ons verwijst het naar het vermogen en de mogelijkheden van het kind. Dit is dan ook ons uitgangspunt als wij activiteiten organiseren. Want deze activiteiten zullen mentaal en lichamelijk nieuwe ervaringen geven. Dit is de reden dat we de volgende quote hebben bedacht:

'Vertrouw Jouw Kracht Creëer Vrijheid'.
We willen meegeven aan de kinderen dat zij op hun eigen vermogen en mogelijkheden kunnen vertrouwen. Met als resultaat meer zelfvertrouwen, wat naar onze mening een belangrijke waarde is voor hun toekomst.

DSC_1040.jpg
 

Hoe zijn we onze missie begonnen?

Onze organisatie is ontstaan vanuit de passie om te werken met kinderen. We hebben de missie kinderen belangrijke waarden mee te geven voor de toekomst en zo bijdragen aan een betere wereld. Een kind met veel zelfvertrouwen zal durven kiezen voor haar of zijn dromen. Wij leveren graag onze bijdrage.

DSC_0163.jpg
 

Meer Missie

Waar wij voor staan willen wij delen met zoveel mogelijk kinderen. Dit doen we door te gekke vakantieweken te organiseren en geweldige workshops te geven. En dat is alleen nog maar het begin! Want voor elk kind dat deelneemt aan een activiteit bij ons doneren wij aan het einde van het jaar €5 aan een goed doel. Het totaalbedrag gaat naar een organisatie die leuke activiteiten biedt aan kinderen in probleemgebieden. Ook organiseren wij met een deel van onze winst activiteiten voor kinderen die onder de armoedegrens leven in Nederland. Dit doen wij samen met verschillende stichtingen. Wij zien ons bedrijf als een geluksmachine. Iedereen die ermee in aanraking komt pakt een beetje geluk mee op alle niveaus. Wij gaan er dan ook voor om onze organisatie uit te breiden tot een wereldorganisatie. We verwachten aan het einde van 2022 in alle regio's van Nederland actief te zijn. Spreekt onze missie je aan en wil je een samenwerking aangaan mail dan naar: info@theabilitykids.nl

DSC_0739.jpg
 

Het Team !

Wie wij zijn

DSC_0179.JPEG

Jesper Janssen

Eigenaar & Hoofdtrainer

Jesper is al een tijd actief in de sportbranche en heeft gestudeerd aan de Sport Academie van Amsterdam. Judo en Kickboksen zijn de sporten die hij het langst heeft beoefend. Momenteel traint hij zelf in de zelfverdediging kunst Krav Maga. Een potje tafeltennis of een andere sport heeft hij ook veel plezier van! Oftewel, een sport-duizendpoot!


Jesper merkte al vroeg dat hij een passie heeft voor het werken met kinderen. Toen hij zijn eerste stage ging lopen in de recreatie en sport sector kwam hij erachter dat hij een kwaliteit heeft om met kinderen te werken. Dit is zeker opgemerkt tijdens zijn sportopleiding. Klik hier voor een filmpje wat er gezegd werd over hem tijdens zijn diploma uitreiking.

Tijdens zijn schoolperiode heeft hij gezien dat het bij scholen, verenigingen en andere sportorganisaties vaak gaat om het behalen van iets. Dit kan voor een mooi doel zorgen. Jesper gelooft echter dat het niet gaat om het doel, maar om de weg ernaartoe. Dit is een perspectief die hij graag deelt met de wereld en de kinderen die hij begeleidt.

IMG-20210908-WA0008.jpg

Gosia Flik

Manager / Onderdeel Creatief Team

Gosia is een echte regeltante met haar hart op de juiste plek. Met veel overgave zorgt ze ervoor dat alles op rolletjes loopt. Dat de kinderen een geweldige week gaan beleven staat bij haar op nummer één. Ze zal er dan ook altijd persoonlijk voor zorgen dat alle kinderen plezier hebben. Haar creativiteit is een zeer waardevolle toevoeging aan het team. En even controleren of alles nog op schema ligt, is haar kracht!

IMG_5094.heic

Noor Elgazar

Trainster Vakantiekampen

Noor staat altijd klaar voor de kinderen van de vakantiekampen. Zoals zij dit ook doet voor haar handbal team. Noor speelt namelijk op hoog niveau handbal en wist zelfs Nederlands kampioen te worden met haar team. Ze heeft net als Jesper op de Sport Academie van Amsterdam gezeten. De school en sport ervaring zie je dan ook terug in haar begeleiding als trainster van de vakantiekampen.

IMG_4466.heic

Thijs Vaessen

Trainer Vakantiekampen

Thijs is van alle markten thuis. Hij heeft zoveel ervaring met het werken met groepen kinderen dat hij precies kan inspelen op de behoefte van de groep. Ook Thijs heeft de Sport Academie van Amsterdam afgerond. Zijn passie is voetballen en dit doet hij nog altijd volop bij zijn voetbalclub als aanvoerder van het team. Het aanvoerder zijn typeert zijn kwaliteiten dan ook. Hij bewaakt altijd de groepsdynamiek moeiteloos en met passie.

IMG_5902.HEIC

Kirsten Stoutenburg

Trainster Vakantiekampen

Al van jongs af aan wist Kirsten dat zij graag met kinderen wilde werken. Haar doel is gymdocent te worden. En ze is hier dan ook in opleiding voor. Ze is een ster in voetballen en doet dit op het hoogste niveau op haar voetbalclub, zowel in de zaal als buiten op het veld. Haar aanleg voor het werken met kinderen spat ervan af. Dit in combinatie met haar sport mindset heeft ze veel te bieden aan de kinderen van de vakantiekampen.

IMG_5311.HEIC

Senne Shaw

Trainer Vakantiekampen

Van jongs af aan doet Senne aan topsport. Hij heeft namelijk op het hoogste niveau getennist in zijn jeugd. Ook speelde hij op hoog niveau rugby. Alweer een tijd is hij een hooggekwalificeerd Personal Fitness Trainer. Hij is ook erg creatief en heeft een passie voor fotograferen. De perfecte trainer voor de kids van de vakantiekampen, sportief en creatief. De kids doen dan ook altijd met plezier mee aan zijn activiteiten.