DSC_0739.jpg

Overzicht naschoolse activiteiten

 

Multisports

Maandag

Samenwerken en elke training weer een sport beoefenen. Van tafeltennis tot basketbal, van voetbal tot vechtsport, het kan allemaal bij multisports. Een mooie training voor iedereen die van sporten houdt.

Kickboksen

Dinsdag

Een training waar spelen en leren omgaan met je eigen kracht aan bod komen. Verbeteren van je kickboks techniek en plezier gegarandeerd!

Speelmiddag

Woensdag

Een gymles met alleen maar leuke spelletjes. Van Ratten en Raven tot aan apenkooien. Samenwerken en plezier hebben is het doel. Is het mooi weer dan gaan we zeker naar buiten!

Zelfverdediging

Donderdag

Deze training is speciaal voor de kinderen die meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken. We gaan hier spelenderwijs situaties nabootsen, waarin je voor jezelf moet opkomen en tegelijkertijd plezier hebben!

Kickboksen

Vrijdag

Een training waar spelen en leren omgaan met je eigen kracht aan bod komen. Verbeteren van je kickboks techniek en plezier gegarandeerd!

 

Hoe werkt het?

Nu beschikbaar

Schrijf uw kind in!

Vul het inschrijfformulier in en kies voor welke activiteiten u uw kind opgeeft. Wij nemen dan binnen een dag contact met u op met de bevestiging dat uw kind meedoet!

Wij halen uw kind op van school

Locatie: 

Willem Witsenstraat 10, Amsterdam

Tijd:

Ma/Di/Do/Vr:  Vanaf 14:40 uur staan wij klaar om de kinderen op te vangen. 

Wo: Vanaf 12:00 uur staan wij klaar om de kinderen op te vangen. 

Haal uw kind weer op

Om 17:00 uur haalt u uw kind weer op, op de aangegeven locatie. Wij zijn altijd binnen een straal van 500 meter van de Willem Witsenstraat 10 te Amsterdam. Wij werken met verschillende sport locaties. De sportlocatie krijgt u van ons op het moment van inschrijven.

Ontvang achteraf een factuur voor de activiteiten

Betaal alleen wat u gebruikt. Wij sturen een factuur op maat. Op het moment van inschrijven kiest u voor de activiteiten voor uw kind voor een hele periode. De periodes lopen van de eerste week na de vakantie tot aan de laatste week voor een vakantie. Wij verwachten dan dat uw kind aanwezig is tijdens deze periode's, tenzij minimaal 24 uur van te voren anders is aangegeven, dan zullen wij de gemiste activiteit verrekenen met de volgende periode. De kosten per keer zijn €17,- incl BTW. Het aantal keer in een periode bepaalt het factuur bedrag.

Praktische Informatie

We willen het zo makkelijk mogelijk maken voor de ouders en zo leuk mogelijk voor de kinderen.

Mobiele telefoon

U kunt ons altijd bereiken!

Vanaf het moment dat uw kind meedoet met de naschoolse activiteiten kunt u ons altijd bereiken op het nummer dat u heeft ontvangen van ons op het moment van inschrijven. Wij maken per activiteit een WhatsApp-groep aan, met daarin alle ouders van de kinderen die meedoen. Dit doen wij zodat we snel informatie kunnen geven mocht dit nodig zijn en u ook mogelijkheid heeft om contact te zoeken met andere ouders zodat bijvoorbeeld uw kind kunt spelen met andere kinderen.

Schermafbeelding%202020-06-23%20om%2011.

Locatie en tijd

Wij halen de kinderen op voor het schoolplein van De 2e Dalton School, De Amsterdamse Montessorischool, De Willemsparkschool, De Europaschool en de Geert Groote school. Wij staan elke dag, behalve woensdag, vanaf 14:40 uur klaar om de kinderen op te halen. Op woensdag staan we klaar om 12:00 uur. Wij verzamelen buiten voor het schoolplein, zodat we altijd één centrale plek hebben om te verzamelen en we uw kind goed in de gaten kunnen houden op het moment dat hij of zij uit de school komt. We lopen samen naar de gymzaal van de Geert Grooteschool op het Hygiëplein 47.

Sportschoenen

Kleding en materiaal

Het belangrijkste wat uw kind nodig heeft zijn gymkleren. Wij gaan naar zalen waar binnenschoenen noodzakelijk zijn, dit krijgt u van te voren te horen. Bokshandschoenen en ander sport materiaal stellen wij ter beschikking. De kinderen ontsmetten eerst hun handen, voordat de bokshandschoenen gebruikt mogen worden. Na afloop ontsmetten wij de handschoenen, binnen en buitenkant. Eigen materiaal meenemen mag natuurlijk altijd!

Image by Robert Collins

Aanmelden en afmelden voor de activiteiten

Op het moment van aanmelden wordt uw kind opgehaald bij de school of bij de locatie van de activiteit. Wilt u uw kind afmelden voor een activiteit, doe dit dan 24 uur voor het ophaalmoment, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Dan brengen wij ook de kosten niet in rekening voor de activiteit.

Kids Riding Scooters

Ophalen van uw kind

Om 17:00 uur kunt u uw kind weer ophalen op het schoolplein van de Geert Grooteschool op Hygiëplein 47.
Lukt dit niet omdat u eventueel vertraagd bent door omstandigheden dan kunt u dat makkelijk doorgeven via de WhatsApp-groep.

Image by Avel Chuklanov

De kosten

De kosten per keer zijn €17,- incl btw.
Voor de woensdagmiddag kost het €40,- incl btw.
U betaalt enkel voor wat u gebruikt heeft. Wij verrekenen namelijk de afmelding met de factuur van de volgende periode. Indien uw kind minimaal 24 uur van te voren is afgemeld bij ons.

 
20200623_115304_edited.jpg

Denver wilde heel graag leren kickboksen en via school kwam hij bij Jesper terecht. Iedere dinsdag eerst in de gymzaal van de school,  tijdens de lockdown via online en sinds de scholen weer open zijn met mooi weer buiten. Hoe dan ook, er is altijd les!  Tot groot genoegen van Denver. Hij vind het ontzettend leuk en volgt de lessen met alle plezier. Dit mede dankzij Jesper. Hij leert de kinderen elkaar met respect omgaan, positiviteit en geeft ze duidelijk grenzen aan. Tijdens de les is er duidelijk orde, rust en veel plezier. Door deze lessen is Denver weerbaarder geworden en heeft meer zelfvertrouwen gekregen. Ik zie zeker een positieve groei!

Hülya Varsal-Pando moeder
van Denver Pando (9 jaar)

 

Stel hier een vraag of meld je direct aan.

Wij reageren binnen 24 uur!

Bedankt voor de inzending!