Hebt u een vraag of wilt u een offerte?

Wij reageren binnen 24 uur!

Hygiëaplein 47, 1076 RS Amsterdam

+31682350260

KVK: 75141914

Bedankt voor de inzending!

 

Reviews

 

Jesper de hoofdtrainer heeft een positieve en pedagogische benadering en geeft de kinderen zelfvertrouwen. Op een speelse manier leert hij de kinderen weerbaarheid en verantwoordelijkheid met elkaar en voor elkaar. We merken aan onze dochter dat ze fanatiek meedoet en met veel plezier deelneemt.
Er heerst altijd saamhorigheid in de groep met jongens en meisjes door elkaar.

Eduardo Avila

unnamed_edited.jpg
 

Denver wilde heel graag leren kickboksen en via school kwam hij bij Jesper terecht. Tot groot genoegen van Denver. Hij vind het ontzettend leuk en volgt de lessen met alle plezier. Dit mede dankzij Jesper. Hij leert de kinderen elkaar met respect omgaan, positiviteit en geeft ze duidelijk grenzen aan. Tijdens de les is er duidelijk orde, rust en veel plezier. Door deze lessen is Denver weerbaarder geworden en heeft meer zelfvertrouwen gekregen. Ik zie zeker een positieve groei!

Hülya Varsal-Pando moeder
van Denver Pando (9 jaar)

20200623_115304_edited.jpg
 
IMG_8895.jpg

Mijn dochter Isabel van 8 volgt bij Jesper kickboksen en is heel enthousiast. Jesper leert de kinderen op een heldere en ontspannen manier verschillende bewegingstechnieken, hierdoor leren ze wat kunnen met hun lichaam en kracht. Buiten dat is er aandacht voor concentratie, beheersing, vertrouwen en respect, heel mooi om te zien. Met deze lessen groeit mijn dochter zowel fysiek als mentaal, een hele waardevolle combinatie. Jesper is kundig en heeft een mooie natuurlijke band met de kinderen. Kortom, deze lessen zijn zeker een aanrader.

Susanne Verzuu